Τηλιακού Σέβη

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα

Γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στη Ρόδο. Εκεί αποφοίτησε απ΄το Καζούλλειο Γυμνάσιο και την Ανωτέρα Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων(Α.Σ.Τ.Ε.Ρ.) εκεί σπούδασε ξένες γλώσσες (Αγγλικά,Γαλλικά) εκεί και μουσική για δέκα χρόνια στο "ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ" (Βιολί και Θεωρητικά).

Για πέντε χρόνια τριγύρισε τον κόσμο σαν Ιπταμένη Συνοδός. Στη συνέχεια και για πολλά χρόνια εργάστηκε στον επιχειρηματικό Τομέα, παράλληλα με τη δραστηριότητά της (από το 1967) στο χώρο του τραγουδιού. (Στίχο).

Σε συνεργασία με κορυφαίους Έλληνες συνθέτες και Ερμηνευτές είχε τη χαρά να δει να "γεννιούνται" πάνω από 700 τραγούδια που αγαπήθηκαν, τραγουδήθηκαν και που ακόμα και σήμερα αγκαλιάζονται από νεώτερους ερμηνευτές και επανέρχονται κάθε τόσο, μέσα από τις συλλογές των δισκογραφικών εταιρειών.

Εδώ και τέσσερα χρόνια κάνει αυτό που ονειρευόταν να κάνει από πολύ παλιά και που πάντα το ανέβαλλε για διάφορους λόγους. Γράφει! Γράφει βιβλία.


Εργογραφία

"ΟΤΑΝ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΗ" -2007 από τις Εκδόσεις ΚΑΛΛΙΕΠΕΙΑ. "Η ΒΕΡΑ ΣΤΟ ΒΥΘΟ" -2008 από τις Εκδόσεις ΚΑΛΛΙΕΠΕΙΑ. Το τρίτο βιβλίο της με τίτλο "ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΦΥΓΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ" -από τις Εκδόσεις ΜΕΛΙΧΡΥΣΟΣ, κυκλοφορεί ήδη στην Ελλάδα και την Κύπρο! - Το τέταρτο, με τίτλο "ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΑ ΠΛΕΚΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΟΝΑΚΙ", πρόκειται να εκδοθεί από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΝΑΣΤΡΟΝ, μέσα στο 2012. Το πέμπτο, το γράφει τώρα!


Σχολιασμοί

1. Ιστορία της παραλιακής